Artikelindex

Nicolaaskerk Nieuwegein (AVG 2018)

Doeleinden verwerking persoonsgegevens

Met o.a. uw zitplaat reservering, nieuwsbrief inschrijving, of doneren laat u op de Nicolaaskerk Nieuwegein website persoonsgegevens achter, zoals uw contactgegevens en email adres. Deze persoonsgegevens worden door de Nicolaaskerk Nieuwegein voor verschillende doeleinden gebruikt.

Allereerst worden uw persoonsgegevens gebruikt voor de uitvoering van de diensten van de Nicolaaskerk Nieuwegein. Daarnaast kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor statistische analyses, onder andere ten behoeve van managementinformatie, product- en dienstontwikkeling, het bepalen van strategie en marketingactiviteiten. Uw persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief door de Nicolaaskerk Nieuwegein, alsmede voor marketingactiviteiten om u – per post, e-mail, of op andere wijze – te informeren over producten en diensten van de Nicolaaskerk Nieuwegein. Tenslotte kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt indien hiertoe een wettelijke verplichting bestaat voor Nicolaaskerknieuwegein.nl website c.q. de Nicolaaskerk Nieuwegein.

Beveiliging van persoonsgegevens

De Nicolaaskerk Nieuwegein respecteert de privacy van haar gebruikers en draagt er zorg voor dat de door haar verzamelde persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database die uitsluitend toegankelijk is voor die personen voor wie het uit hoofde van zijn of haar functie noodzakelijk is. Door gebruik te maken van passende technische en organisatorische maatregelen tracht de Nicolaaskerk Nieuwegein haar systemen te beveiligen tegen verlies en/of andere vormen van onrechtmatig gebruik. De Nicolaaskerk Nieuwegein is echter niet aansprakelijk voor enig verlies, schade of enig ander (onrechtmatig) gevolg aan bestanden of gegevens.

AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming

De Nicolaaskerk Nieuwegein is verantwoordelijke en zal als zodanig zorgvuldig en in overeenstemming met de Europese regelgeving AVG en andere relevante wet- en regelgeving omgaan met uw persoonsgegevens.

Ronald Walsteijn, voorzitter van de Nicolaaskerk Nieuwegein, gevestigd aan Utrechtsestraatweg 8, 3438 AK Nieuwegein, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Ronald Walsteijn,
Utrechtsestraatweg 8,
3438 AK Nieuwegein,
Telefoon: +31 (0)30 603 12 94

Ronald Walsteijn is de Functionaris Gegevensbescherming van de websites Nicolaaskerknieuwegein.nl en Toekomstkerk.nl.
Hij is per mail te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Nicolaaskerknieuwegein.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres