Reguliere Viering Nicolaaskerk

Reguliere Viering Nicolaaskerk

13 juni 2021 10:00
Telefonisch reserveren maandag tot en met vrijdag 10.00 - 12.00 uur (030) 603 12 94

In verband met de versoepeling van de corona maatregelen zijn vanaf 5 juni 2021 50 in plaats van 30 zitplaatsen beschikbaar per viering. Van deze viering zal geen livestream worden opgenomen! Wel is de viering te beluisteren via de kerkomroep.

Vanaf 4 juli wordt de viering op zondag vervroegd en is de aanvang van de vieringen voortaan om 9:30 uur in plaats van om 10 uur.

Helaas hebben wij nog steeds te maken met de wereldwijde Corona pandemie. In het kader daarvan is het Nicolaas kerkgebouw slechts beperkt opengesteld voor openbare bijeenkomsten. Daarbij hebben wij natuurlijk wel ieders veiligheid vooropgesteld (max. 50 zitplaatsen). Wij kijken ernaar uit om u bij deze viering te ontmoeten en met elkaar ons geloof te kunnen vieren! 

  • Rechtsboven op de pagina (mobiel hieronder) ziet u hoeveel zitplaatsen beschikbaar zijn.
  • Klikt u op de groene button 'RESERVEREN' om uw online plaatsreservering te starten.

Meer informatie: 

Het Coronaprotocol H. Nicolaaskerk Nieuwegein
Veelgestelde vragen en antwoorden over het online reserveren

Voorganger(s) & Organisatie
  • Diaken G. Vaneker

    Diaken G. Vaneker

    Diaken Vaneker woont in Nieuwegein. Hij werkt als verpleegkundige. Hij biedt vanuit de parochie pastorale zorg in Zorgcentrum Mariënstein in IJsselstein. In de parochie gaat hij voor in doopvieringen en assisteert hij bij huwelijken. Verder is hij lid van de avondwakegroep en de schriftvieringengroep in IJsselstein.
x

(Reserveren voor) aankomende vieringen