Reguliere Viering Nicolaaskerk

Reguliere Viering Nicolaaskerk

20 juni 2021 10:00
Telefonisch reserveren maandag tot en met vrijdag 10.00 - 12.00 uur (030) 603 12 94

In verband met de versoepeling van de corona maatregelen zijn vanaf 5 juni 2021 50 in plaats van 30 zitplaatsen beschikbaar per viering.

Vanaf 4 juli wordt de viering op zondag vervroegd en is de aanvang van de vieringen voortaan om 9:30 uur in plaats van om 10 uur.

ONLINE MEEKIJKEN NAAR DE VIERINGEN

Als de viering begint start hieronder de uitzending.

 

De viering op de zondag wordt wekelijks uitgezonden (met inachtneming van de privacy) via deze website en via de website van Kerkdienstgemist.nl, waar u ook op later tijdstip de vieringen kunt terugzien..

Helaas hebben wij nog steeds te maken met de wereldwijde Corona pandemie. In het kader daarvan is het Nicolaas kerkgebouw slechts beperkt opengesteld voor openbare bijeenkomsten. Daarbij hebben wij natuurlijk wel ieders veiligheid vooropgesteld (max. 50 zitplaatsen). Wij kijken ernaar uit om u bij deze viering te ontmoeten en met elkaar ons geloof te kunnen vieren! 

  • Rechtsboven op de pagina (mobiel hieronder) ziet u hoeveel zitplaatsen beschikbaar zijn.
  • Klikt u op de groene button 'RESERVEREN' om uw online plaatsreservering te starten.

Meer informatie: 

Het Coronaprotocol H. Nicolaaskerk Nieuwegein
Veelgestelde vragen en antwoorden over het online reserveren

Voorganger(s) & Organisatie
  • Tekstgroep

    Tekstgroep

    Een lector in de katholieke kerk is meestal een leek, die tijdens de eucharistieviering de lezingen uit de bijbel, en de voorbeden voorleest, met uitzondering van het evangelie, hetwelke is voorbehouden om voorgelezen te worden door een priester of diaken, en eventueel de psalm en het alleluia.
x

(Reserveren voor) aankomende vieringen