Reguliere Viering Nicolaaskerk

Reguliere Viering Nicolaaskerk

Reserveren
27 juni 2021 10:00
Telefonisch reserveren maandag tot en met vrijdag 10.00 - 12.00 uur (030) 603 12 94

In verband met de versoepeling van de corona maatregelen zijn vanaf 5 juni 2021 50 in plaats van 30 zitplaatsen beschikbaar per viering.

Vanaf 4 juli wordt de viering op zondag vervroegd en is de aanvang van de vieringen voortaan om 9:30 uur in plaats van om 10 uur.

ONLINE MEEKIJKEN NAAR DE VIERINGEN

Als de viering begint start hieronder de uitzending.

 

De viering op de zondag wordt wekelijks uitgezonden (met inachtneming van de privacy) via deze website en via de website van Kerkdienstgemist.nl, waar u ook op later tijdstip de vieringen kunt terugzien..

Helaas hebben wij nog steeds te maken met de wereldwijde Corona pandemie. In het kader daarvan is het Nicolaas kerkgebouw slechts beperkt opengesteld voor openbare bijeenkomsten. Daarbij hebben wij natuurlijk wel ieders veiligheid vooropgesteld (max. 50 zitplaatsen). Wij kijken ernaar uit om u bij deze viering te ontmoeten en met elkaar ons geloof te kunnen vieren! 

  • Rechtsboven op de pagina (mobiel hieronder) ziet u hoeveel zitplaatsen beschikbaar zijn.
  • Klikt u op de groene button 'RESERVEREN' om uw online plaatsreservering te starten.

Meer informatie: 

Het Coronaprotocol H. Nicolaaskerk Nieuwegein
Veelgestelde vragen en antwoorden over het online reserveren

Voorganger(s) & Organisatie
  • Diaken J. Collignon

    Diaken J. Collignon

    Jaques Colliginon is onbezoldigd diaken van het Aartsbisdom Utrecht en woont in Gouda. Hij is werkzaam in het bisdom Rotterdam, maar assisteert ook in onze parochie bij uitvaarten en huwelijken en gaat af en toe voor in de weekendvieringen in de geloofsgemeenschap van de H. Jacobus (Cabauw, Lopik, Polsbroek).

x

(Reserveren voor) aankomende vieringen