Online Collectes

Livestream Video apparatuur

Niet iedereen kan door de nog steeds geldende corona richtlijnen naar de kerk komen in verband met het beperkte aantal beschikbare zitplaatsen (max. 50 personen). Gelukkig zijn we op de goede weg en worden de corona maatregelen op dit moment versoepeld. Op de eerste plaats hopen wij, dat deze trent door zal zetten en wij stap voor stap, binnen de veilige grenzen kunnen terugkeren in een steeds meer open samenleving. In de kerk om samen te kunnen vieren en natuurlijk ook in ons persoonlijk leven daarnaast.

Het doel van deze website is mede om via een kwalitatief goede livestream iedereen via PC, tablet, TV, of mobiele telefoon de Vieringen te kunnen laten bijwonen.

Wij zenden sinds juli 2020 via deze website (livestream) filmbeelden uit van de vieringen in de Nicolaaskerk. Mede dankzij uw gift in dit afgelopen jaar t.b.v. de livestream collecte hebben wij met het ingezamelde bedrag van 1000 euro de installatie van de zenderkast voor streamen via het platform van KerkTV kunnen bekostigen. Nu kunt u dus de vieringen in betere kwaliteit via kerkdienstgemist.nl volgen, of eventueel later terugzien. Een prachtig resultaat en wij danken iedereen, die hieraan een steentje heeft bijgedragen!


Hoe verder...

De livestream collecte actie blijft open, want op ons verlanglijstje staat nu een kostbare highres video camera (van +/- 2000 euro), die wij op een vaste plek in de kerk kunnen ophangen. Met deze camera zijn wij dan in staat de vieringen en alle andere activiteiten in de kerk altijd! uit te kunnen zenden, ook als onze cameraman Ronald niet aanwezig kan zijn om de stream / filmopnames (met zijn eigen, privé apparatuur) te maken.

Wij doen op dit moment ook onderzoek naar de technische mogelijkheid, dat u rechtstreeks de vieringen thuis op uw televisie kunt volgen. Dit is mede mogelijk, doordat wij nu zijn aangesloten op het stream platform van KerkTV. U hoort/leest hier op korte termijn meer over op de website en in de aankomende nieuwsbrief.

Nogmaals onze hartelijke dank voor uw gift.