Ronald Walsteijn
Voorzitter
Als projectmanager werk ik bij de grootste telecomaanbieder van Nederland. Ik ben een mens met oog voor mensen en mijn motto is samenwerken en verbinden. Samen met ons geweldig team zorgen wij ervoor dat onze mooie kerk financieel gezond blijft en goede plannen maakt voor de toekomst. Al onze vrijwilligers (200) staan dag en nacht voor u klaar. Zij zijn dan ook het echte goud van de Nicolaaskerk en daar ben ik trots op!  Meldt u zich ook aan?
Carel Bloemsma
Penningmeester
Als penningmeester zit ik goed op mijn plek bij de Nicolaaskerk. Ik heb een leuk team om mee samen te werken. Ik heb 43 jaar ervaring  opgedaan in de financiële administratie bij een bedrijf in Utrecht welke communicatie- en beveiligingssystemen verkoopt en installeert. Samen met mijn collega doen wij de financiële en parochieadministratie. Op deze manier doen we ons best om de Nicolaaskerk financieel en administratief gezond te houden.
Hennie Schwarze
Beheerder
Geboren en getogen in Jutphaas en als als kind misdienaar geweest. Sinds 15 jaar lid van het Ceacilia koor en sinds 2018 vrijwilliger voor in en om de kerk. Ik ben beheerder, wat niet zo eenvoudig is, maar met behulp van Gérard de Waard (die weet alles) komen we een heel eind. Het is een voorrecht om met zoveel verschillende mensen onze kerk en alles wat daarbij hoort te kunnen onderhouden en te behouden. Mijn hobby is zingen, dat doe ik in onze kerk en bij het Nieuwegeins Kamerkoor.  
Willem van der Steeg
Werkgroep Vitaliteit
Na bestuurlijke ervaring te hebben opgedaan bij de provincie Utrecht en het waterschap, ben ik in januari 2020 lid geworden van de kerkcommissie. Mijn speciale aandachtsveld is 'vitaliteit'. In 2025 bestaat de Nicolaaskerk 150 jaar. Het lijkt mij mooi om met elkaar te werken aan een toekomstbestendige kerk, met als doel het vieren van ons 300 jarig bestaan in 2175. Ik nodig daarom iedereen uit om met ideeën te komen of om anderszins een steentje bij te dragen. Alleen samen kunnen we een gemeenschap vormen.
Evert van der Veer
Tekstgroep
Al sinds 10 jaar ben ik lid van de tekstgroep van de Nicolaaskerk en de donderdagmorgen gastheer op het parochiecentrum. Vanaf mijn jeugd ben ik op de zaterdagavond en de zondagmorgen misdienaar, accoliet, koster en lector geweest in Hoograven Zuid. Dit alles doe ik naast het voorgaan ook in onze kerk. Verder zorg ik dat er trainingen zijn voor de AED. Ik ben getrouwd met mijn José, heb drie kinderen en vijf kleinkinderen. Oppassen, fietsen, puzzelen en wandelen zijn mijn hobby's.
José Schults
Waarnemend secretaris
April 1972 raakte ik actief betrokken bij de Nicolaaskerk als koorlid. In de jaren die volgden hebben mijn man en ik diverse taken op ons genomen: in de liturgie werkgroep en in diverse bestuurlijke functies. In 2010 nam ik een time-out rondom het overlijden van Wim, maar spoedig kon ik weer actief werkzaam zijn. In de loop van de jaren heb ik veel know-how opgebouwd en ben goed ingevoerd in het wel en wee van onze parochie. Ik ben vraagbaak en als  spin in het web probeer ik er voor iedereen te zijn.
Ans Elsinghorst
Lector en Tekstgroep
Na bijna 40 jaar als juf gewerkt te hebben ben ik in 2019 met pensioen gegaan. Nu heb ik tijd om met mijn kleindochters leuke dingen te doen. Samen met mijn man fietsen we veel en genieten van de natuur. Vanaf mijn 18e ben ik in diverse kerken actief geweest. Toen we in 1985 in Nieuwegein kwamen wonen, ben ik lector geworden. 15 jaar geleden werd ik bij de tekstgroep gevraagd. Met veel enthousiasme help ik iedere maand de viering te verzorgen. Als vertegenwoordiger van lectoren en tekstgroep maak ik onderdeel uit van de KCNN.
Tonny Wolvetang
Liturgie
Mijn vak is liturgie en kerkmuziek. Al 40 jaar heb ik in diverse kerken met koren gewerkt en meegedacht over de inhoud van de liturgie. Samen met Ad Boot en in overleg met de voorgangers is de inhoud van de liturgie in onze handen. Ook ben ik gastvrouw in de kerk. De laatste jaren ben ik dirigent van het gemengde koor St. Caecilia in de Nicolaaskerk. Jarenlang heb ik zelf gezongen en zangles gegeven. Mijn passie is mensen laten zingen. Zingen binnen de liturgie is het mooiste wat er is: 'Zingen is dubbel bidden'.