In 2025 bestaat de Nicolaaskerk 150 jaar. In die anderhalve eeuw is er een rijke historie opgebouwd, waarbij de Nicolaaskerk een belangrijke plek had en heeft in het leven van veel Nieuwegeiners. We zijn een levendige en bruisende kerk en dat willen we graag blijven. Ons motto is dan ook: 'Gewoon open', letterlijk en figuurlijk.

vitaliteitgroep

Om dat te bereiken hebben we voor de komende jaren tal van idee├źn. We willen behouden van wat goed is en ook meegaan met de toekomst. Voor de kinderen hebben we tal van activiteiten, zoals bijvoorbeeld kindercatechese, palmpaasstokken maken, paaseieren zoeken en rond Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst willen we ook altijd wat speciaals doen. Voor de allerkleinsten onder ons hebben we de Kind Op Schoot vieringen, waarbij de kinderen heel laagdrempelig, samen met ouders en/of grootouders, kennis kunnen maken met het geloof.

vitaliteit 02

Ook onze 'online' aanwezigheid gaan we de komende tijd verder vorm geven, door de uitbouw van onze Instagram en Facebook accounts, via welke we ook de kerkdiensten willen gaan livestreamen.

vitaliteit 01

Doel van vitaliteit is om samen op weg te gaan naar 2175. Ook in de volgende 150 jaar willen we een vitale kerk zijn. Een kerk waar we samen ons geloof kunnen vieren, waarbij we een open gemeenschap zijn waarin iedereen welkom is.